Hopelijk kan dit aan de ontwikkelaar worden doorgegeven, omdat ik het persoonlijk niet zo mooi vindt.

Ik heb bijvoorbeeld de #weggeefhoek010 en wilde hierin een advertentie delen die ik op de marktplaats van Socializen had geplaatst.

Als ik de link naar die advertentie deel in een post in de groep, zie ik bijvoorbeeld geen preview van de advertentie, maar 'Socializen is het gezelligste sociaal netwerk van Nederland en Belgie' , etc., etc. Wél zie ik de foto in de advertentie maar niet de tekst die bij de advertentie hoort!

Het zou mooi zijn dat als ik de link naar een advertentie deel in een groep, dat er dan een stukje van de inhoud van die advertentie in de preview wordt getoond en niet bovenstaande tekst in het voorbeeld dat ik gaf.

Als ik een link deel naar een blogbericht krijg je wel de preview van dat blogbericht te zien maar met een advertentie is dit niet zo en dat vindt ik persoonlijk een beetje verwarrend.

Het zou mooier zijn als er één lijn getrokken wordt in alles binnen het sociaal netwerk...

#suggestie #sociaizensuggestie

GIF